Onko sinulla havaintoja Helsingin natsien kerhotilasta?

Natsijärjestöksi itsensä määrittelevä Suomen vastarintaliike (SVL) on avannut Helsingissä salaisessa sijainnissa toimivan Koti-nimisen toimintakeskuksen. SVL on tunnettu useista väkivaltaisista hyökkäyksistään seksuaalivähemmistöjä, rasismin vastustajia, vasemmistolaisia, antifasisteja ja siirtolaisia vastaan. Oletko sinä kuullut kerhotilan sijainnista tai havainnut natseja hiippailemassa naapurustossasi? Havainnot kerhotilan sijainnista voi lähettää Varisverkoston Helsingin ryhmälle sähköpostilla osoitteeseen Varishelsinki ät riseup.net.

Suomen vastarintaliike kirjoittaa omassa mediassaan Helsingin kodin perustamisesta:
“Toimintakeskus Kodista on tullut Suomen Vastarintaliikkeen tunnetuimpia tavaramerkkejä. Turussa alkunsa saaneissa toimintakeskuksissa on järjestetty muun muassa urheilua, turvallisuuskoulutusta, kulttuuritapahtumia, poliittisia luentoja sekä kansainvälisiä esitelmätilaisuuksia kansallismielisille suomalaisille – myös niille, jotka eivät kuulu Vastarintaliikkeeseen.
    
Pääkaupunkiseutu sijaitsee Suomen poliittisen radikalismin keskiössä, joten oli luontevaa, että uusi ja entistä tilavampi Koti perustettiin sinne.
Lauantaina 17. lokakuuta järjestettiinkin Vastarintaliikkeen tuliterän toimintakeskuksen avajaistilaisuus. Samana viikonloppuna Suomen Vastarintaliikkeen valtuusto kokousti ensimmäistä kertaa.”

SVL verkkosivulla julkaistuja kuvia “Kodin” sisäpuolelta:

hkikoti1 hkikoti2 hkikoti3 hkikoti4

SVL on väkivaltainen, äärimmäisen ideologinen ja hierarkkisesti johdettu maanlaajuinen järjestö, joka on osa Pohjoismaista vastarintaliikettä. Voit lukea lisää Suomen vastarintaliikkeestä seuraavista artikkeleista: