Vain Futista! Kiitos osallistujille

vaanfutista2_2015b

Varisverkoston vuosittainen jalkapalloturnaus pelattiin tälläkin kertaa Helsingin Kalliossa. Pelaamassa olivat FC Bambi, FC Wammapark, Idän Pikajuna, FC Afterlife, A-Ryhmä, Malmin palloilijat, Pumpulitupsut, Päätypojat, sekä Maagikilta. Katsojiakin tuli paikalle sankoin joukoin ja Anarkistinen Musta Risti takasi viihtyvyyden maukkailla burgereilla. Iso kiitos!

Välieriin selviytyivät FC Wammapark ja Malmin palloilijat sekä Päätypojat ja FC Bambi. Meno oli jo selkeästi lohkopelejä kovempaa, ja vaikka kaikki neljä joukkuetta taistelivat loppuun asti eivät Malmin palloilijat ja Päätypojat jättäneet epäselvyyttä kenelle finaalipeli kuului. vaanfutista2_2015c

Pronssiottelu eteni jännittävään rangaistuslaukauskilpailuun jonka FC Bambi voitti kylmänviileästi. Finaali sitten pelattiinkin vesisateessa mikä takasi uskomattoman taisteluhengen äärimmäisen tiukassa ottelussa. Päätypojat olivat edellisenä vuonna kokeneet karvaan tappion finaalissa ja voitonhalu oli käsinkosketeltavaa. Ensimmäistä vuotta pelaavat Malmin palloilijat olivat yleisön ennakkosuosikki lohkopelien perusteella, ja finaalissa tämän tiiviin porukan joukkuepeli oli saumatonta. Maaleja syntyi paljon ja aivan viimeiselle minuutille asti peli oli tasan 4-4, mutta edellisen vuoden epäonninen rangaistuslaukauskilpailu tuoreessa muistissa Päätypojat iskivät voittomaalin upealla suorituksella ja yleisö villiintyi. Palkinnoksi koko joukkue sai nipun lahjakortteja Mustan Kanin Koloon.

vaanfutista2_2015_a

Tapahtuma oli menestys finaalin vesisateesta huolimatta ja oli hienoa nähdä uusia kasvoja vanhojen tuttujen seurassa. Nähdään ensi vuonna uudestaan ja muistakaa että futis on parasta paikan päällä!