PRKL CLUB perui natsistisen KORROZIA METALLAN keikan

Helsinkiläinen PRKL-klubi ilmoitti Facebook-sivullaan peruneensa natsistisen Korrozia Metallan (Коррозия Металла) aiemmin ilmoitetun keikan:

prkl

Kirjoitimme aiemmin venäläisen metallibändi Korrozia Metalla suunnitellusta keikasta PRKL-klubilla ja kehoitimme laittamaan palautetta PRKL-klubille. Useat ihmiset laittoivatkin pikaisesti palautetta. PRKL-klubi vastasi palautteeseen perumalla Korrozia Metallan esityksen. “Kyseinen esiintyjä on poistunut ohjelmalistalta”, luki PRKL-klubin facebook sivuilla jo viikonlopun aikana. Keikkaa mainostanut Facebook-tapahtuma ei ole kirjoitushetkellä nähtävissä.

PRKL-klubi osoittaa suoraselkäisyyttä peruessaan natsibändin keikan. On ymmärrettävää,  että  klubit ja isommat tapahtumajärjestäjät eivät välttämättä tiedä buukkaamiensa yhtyeiden taustoista. Toivomme muiden keikkajärjestäjien toimivan samalla tavalla vastaavissa tilanteissa.

Katso myös:

Hevibaari PRKL CLUB tukee natsistista toimintaa ottamalla keikalle KORROZIA METALLAN

o_361514813_9942fb4f5f6ae8a8cdc6ca29b87e643e