Hevibaari PRKL CLUB tukee natsistista toimintaa ottamalla keikalle KORROZIA METALLAN

Korrozia Metalla (Коррозия Металла) on buukattu ensimmäiselle keikalleen Suomeen (https://www.facebook.com/events/1575439046046021/). Keikan on määrä tapahtua 6. kesäkuuta PRKL-klubilla Helsingissä. Kyseessä on ehkä Venäjän kuuluisin natsistinen metallibändi. Bändin vokalistina toimii Sergei “Pauk” Troitski, joka on osallistunut White Power -musiikkigenren tukemiseen myös KTR-levylafkansa kautta. Pauk on julkaissut mm. natsististen Terror National Frontin ja Kolovratin levyjä.

Jo vuoden 1989 levyllään “Russian Vodka” Korrozia Metalla julkaisi kappaleen nimeltä “KKK”, tätä edeltävällä “Cannibal”-levyllä Ku Klux Klan -asuiset hahmot ovat levynkansikuvituksissa. Vuoden 1992 levyllä “Sadism” Korrozia Metalla levytti rasistiseen väkivaltaan kannustavan kappaleen nimeltä “Kill To Sunarefa”, Sunarefa viittasi Venäjän tämän ajan slangissa arabeihin.

Joidenkin väitteiden mukaan alkuaikojen natsistiset kappaleet ovat olleet neuvostovastaista provokaatiota vailla suurempaa ideologista sisältöä. Bändin myöhemmillä levyillä rasistinen ja natsistinen sanoma tulee enemmän kuin selväksi. Tästä näytteenä “N****R”-kappaleen suomennos vuoden 1999 “Bej tshertej – spasai Rossiju” (“Hakkaa piruja – pelasta Venäjä!”) EP-levyltä, jonka levynkannessa pesäpallomailalla varustautunut valkoihoinen hahmo potkaisee maiharilla päähän tummaihoista miestä.
12738
“Parempi kuolleena kuin elävänä
musta neekeri, hintti,
tulit Sansibarista,
tai piru jostain Madagaskarista

Kolme skiniä kellarista –
kaivammme veitsen taskusta
viillämme, hakkaamme,
Moskovassa et elää voi!

Kuka olet? Kuka olet?
Apina, neekeri, piru!

Hei, neekeri, neekeri
niin missä olit?
Hei, neekeri, neekeri
olet paviaani

Parempi kuolleena kuin elävänä
neekeri paistettu ja paha
roviolla palaa kellarissa
itkevät tytöt Sansibarissa

‘Uncle Ben’s’ paistinpannulla
paloiteltuna kirveellä
neekeri, paistettuna uunissa
oikein maukasta valkosipulin kera

Parempi kuolleena kuin elävänä
syöpäläinen pää hakattuna
roikkuu hirrestä kellarissa
suruaika Madagaskarissa

Neekerit – loisia
perseet täynnä huumeita
jos tapaat sä neekerin,
tapa se huora suoraan!”

Korrozia Metalla – N****R (1999)

Keikan järjestäjätaholle KM:n ideologinen tausta vaikuttaa selvältä ja mieluiselta, sillä keikkajulisteena on käytetty Russian Vodka -albumin taustakuvitusta joitain yksityiskohtia muunnellen. Näennäisen vodkaetiketin tiedoiksi on ilmoitettu Korrozia Metallan albumin kansikuvassa 40% ja 1l. Keikkajulisteessa näiden tilalla ovat 1,4l ja 88%. Natsistiset tahot käyttävät yleisesti lyhennettä 14/88, jonka 14 viittaa David Lanen lauseeseen “We must secure the existance of our people and a future for white children.”, 88 taas symboloi H-kirjainta (8. aakkosista), HH lyhenteenä sanoista “Heil Hitler”. Enää epäselväksi jääkin, miksi PRKL Clubon päättänyt ottaa avoimen natsistisen keikan tiloihinsa?

Kehotamme ottamaan yhteyttä PRKL-klubiin ja tekemään selväksi, etteivät Korrozia Metallan kaltaiset natsit ole tervetulleita soittamaan.

PRKL-klubin yhteystiedot:
Facebook: https://www.facebook.com/PRKLClub?rf=148970535170279
Puh. +358 40 777 5815
info@prklclub.fi
PRKL CLUB
Kaisaniemenkatu 4
00100 Helsinki