Suomen Vastarintaliikkeen “katupartio” lähetettiin kotiin

Raportoimme aiemmin, että Suomen Vastarintaliikkeen natsit olivat aloittaneet jonkinlaisia “katupartioita” Helsingissä. Ensimmäinen partio oli viime lauantaina ja se oli kohdannut väkivaltaista vastarintaa.

Tänään he yrittivät katupartioida Helsingissä uudelleen, nyt antifasistit osasivat odottaa sitä ja lyhyen kohtaamisen jälkeen fasisteille tehtiin selväksi, etteivät he määräile ketään Helsingin kaduilla. Lopulta poliisi tuli väliin, mutta tilanne päättyi onnellisesti antifasistien osalta ja epäilemme, että katupartiointi ei tuota aivan haluttua tulosta äärioikeistolle.

Lisää informaatiota seuraa perässä.

Posted in Uncategorized, Uutiset Tagged with: , , , , , , , ,
0 comments on “Suomen Vastarintaliikkeen “katupartio” lähetettiin kotiin
1 Pings/Trackbacks for "Suomen Vastarintaliikkeen “katupartio” lähetettiin kotiin"
  1. […] useana päivänä mitä fyysisimmin Helsingin kaduille. Äärioikeistolaiset törmäsivät pariin otteeseen itse määrittelemiinsä ”vasemmistolaisiin” sekä lopulta tietenkin poliisiin, joka olikin jo […]