Silminnäkijähavaintoja Helsingin katupartion uusnatseista?

SVL_vastarintaUusnatsiryhmä Kansallinen vastarinta järjesti Helsingissä “katupartion” lauantain ja sunnuntain (11.-12.10.) välisenä yönä. Kyseisen ryhmän oman nettisivun mukaan natsit kiersivät “keskustan puistoissa: Baana, Kiasma, Hakasalmen puisto, Alppipuisto, Linnanmäki sekä Kaisaniemen puisto”.

Natsien “katupartiointi” ei kuitenkaan sujunut ongelmitta, sillä heidän mukaan “Illan loppupuolella äärivasemmistolaisten joukko uhkaili heille juttelemaan mennyttä aktivistiryhmää. Kun partio oli poistumassa paikalta, lähtivät aggressiiviset vasemmistolaiset seuraamaan heitä, mikä johti pieneen nujakkaan. Tämän jälkeen tilanne rauhoittui ja partio pääsi jatkamaan matkaansa.”

Olitko nujakan silminnäkijä tai kohtasitko kaduilla propagandaansa jakavia natseja? Kaipaamme kaikenlaisia silminnäkijähavaintoja ja lisätietoa viime yön tapahtumista. Jos näit tai tiedät jotain asiaan liittyvää, ota yhteyttä varishelsinki ät riseup.net

Ei natseja Helsingin kaduille, ei natseja mihinkään!

Katso myös:

Antti Rautianen: Jengiytyminen ei liity maahanmuuttoon mitenkään (takku.net)

1 Trackback / Pingback

  1. Ymmärtämisen vaikeudesta « Kaasuputki

Comments are closed.