Vapauttakaa Jock Palfreeman!

B.P.R.A.
B.P.R.A.

Jock Palfreeman puolusti Sofiassa, Blugariassa 27. joulukuuta 2007 kahta romania natsijoukon hyökkäykseltä. Viettäessään iltaa ulkona ystäviensä kanssa hän huomasi 10-15 natsin joukon hyökkäyksen romanien kimppuun. Jock juoksi auttamaan romaneita. Hän yritti säikäyttää hyökkääjät ja paeta tilanteesta, mutta natsit hyökkäsivät hänen kimppuunsa ja hänen ainoa mahdollisuutensa oli puolustaa itseään. Seuranneessa tappelussa yksi natseista kuoli puukotusvammoihin ja toinen loukkaantui.

Kuollut hyökkääjä Andrei Monov oli varakkaan ja poliittisesti vaikutusvaltaisen bulgarialaisen perheen poika. Kahden epäoikeudenmukaisen ja korruptoituneen oikeudenkäyntivuoden jälkeen Jock tuomittiin 20. vuodeksi vankeuteen harkitusta murhasta huliganismiin liittyen. Lisäksi Jock sai monen sadan tuhannen euron sakot.

Istuessaan tuomiotaan Jock on perustanut bulgarialaisten vankien oikeuksia ajavan järjestön (The Bulgarian Prisoners` Rehabilitation Association ‘B.P.R.A.’) jonka seurauksena hän on joutunut kokemaan jatkuvaa repressiota vankilan johdolta ja vartijoilta.

Videossa Jock kertoo tuomionsa syistä:

Jock haluaa hänelle osoitetut lahjoitukset lähetettäväksi bulgarialaisten vankien yhdistykselle, johon hän kuuluu (https://bulgarianprisonersassociation.wordpress.com/).

Jockille voi kirjoittaa englanniksi tai bulgariaksi

Osoite:
Jock Palfreeman
Sofia Central Prison
21 General Stoletov Boulevard
Sofia 1309, BULGARIA

Linkkejä:

http://www.freejock.com/

http://www.brightonabc.org.uk/jock.html

https://bulgarianprisonersassociation.wordpress.com

https://www.facebook.com/pages/Jock-Palfreeman/