Vain Futista – Kiitos 12.7.2014!

Helteisenä heinäkuun lauantaina Helsingin Kalliossa nähtiin Varisverkoston ensimmäinen jalkapalloturnaus, jossa toisistaan mittaa ottivat Astalo, Pumpulitupsut, Tigers, Dreamteam, Päätypojat, A-ryhmä, Team Tertty, St. Pauli, Pilkkasiivet ja KVC. Hikinen turnaus venyi auringon paahteessa ihon kärventäväksi jännitysnäytelmäksi, jossa voittaja selvisi vasta rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi. Jo aamusta paikalle oli saapunut kuutisenkymmentä potkijaa nauttimaan hyvästä tunnelmasta, kesästä ja ennen kaikkea vain futiksesta!

Kymmenen alkulohkopelin jälkeen voittajat selviytyivät välieriin, jossa toisistaan mittaa ottivat St Pauli ja Päätypojat, sekä Dreamteam ja Team Tertty. Vaikka molemmat välieräottelut olivat tasaisia ja täynnä jännitystä ja kuumia tunteita, ei voittajista lopulta jäänyt epäselvyyttä. Finaalissa kohtasivat siten turnauksen kenties ansioituneimmat joukkueet Päätypojat ja Dreamteam.

Kentänlaidalla vedonlyönti kävi kuumana kun maalihanat aukesivat ja peli eteni vauhdilla päädystä päätyyn. Päätypojat eteni kohti vääjäämättömältä näyttänyttä voittoa ollen jo 4-2 johdossa, mutta niin vain kävi että Dreamteam pusersi taidolla ja ennen kaikkea tahdolla tasoihin ottelun viime minuuteilla. Rangaistuslaukauskilpailussa Dreamteam oli jo ottanut henkisen yliotteen ja nöyryytti Päätypoikia lukemin 3-1. Tämänkertaisen turnauksen voittajajoukkue siis Dreamteam, joka pokkasi palkinnoksi tyylikkäät t-paidat kotiinvietäväksi.

Varisverkosto kiittää kaikkia pelaajia, katsojia ja taustahenkilöitä! Futis on parasta paikan päällä!

vainfutista5

vainfutista2

vainfutista7

vainfutista6