Dokumenttielokuva: 161>88

Antifasistisen toiminnan dokumenttielokuva 161>88 on ladattavissa ilmaiseksi. Elokuvaan on saatavilla englannin ja saksankieliset tekstitykset. Lataa ja levitä!

Dokumenttielokuva esittää Tšekin antifasistisen liikkeen historian ja kehityksen 80-luvun lopulta vuoteen 2011. Kuvamateriaali vie katsojan mukanaan 90-luvun alun rasistisista murhista Rebublican –puolueen vastaisiin protesteihin, yhteenottoihin rasististen huligaanien ja kansallisen vastarinnan (Národním odporem) kanssa sekä viimeisimpiin romani-vastaisiin mielenosoituksiin. Kuvamateriaali on täydennetty akateemikkojen ja pitkäaikaisten AFA-aktivistien kommenteilla.

Ensi-illan jälkeen elokuvaa on esitetty useissa näytöksissä ympäri Tšekkiä (muun muassa Jihlavan kansainvälisillä dokumenttielokuvafestivaaleilla) sekä monissa maissa (mm. Saksa, Sveitsi, Ruotsi, Norja, Hollanti, Serbia). Elokuva on julkaistu myös DVD:nä.

Antifa.cz

Elokuva ladattavissa täältä ja tekstitykset täältä. Ohjeet: Lataa elokuva ja tekstitykset. Nimeä tekstitiedosto samalla nimellä kuin video ja lisää tekstitiedoston päätteeksi ”.sub”.