Helsinki: 0% PORVARI WITH MAX PEEZAY, BUNNY, EUROCRACK, et al.

 

 

 

 

 

 

 

 

Max Peezay (SWE)

Bunny

Eurocrack

Jyrki Nissinen & Isotissinen

DJ Ryyd Mane, Kalliofornia

Alina-sali
Uusi Ylioppilastalo
Mannerheimintie 5A
8€

Perjantai 31.1.2014, klo. 22-03.

INFO:

Tilaa on rajatusti, joten ole paikalla ajoissa… pieni määrä ennakkolippuja myynnissä infoshop ja antikvariaatti Mustan Kanin Kolossa tiistaista 28.1. alkaen.

Konsertin järjestävät A-ryhmä (a-ryhma.org) ja Helsingin Anarkistinen musta risti(amrhelsinki.org), konsertin tuotot menevät Anarkistiselle Mustalle Ristille, puolet tuotoista menee AMR:n sakkokassaan jolla kustannetaan mielenosoituksista ja muista aktioista annettuja sakkoja.

Tämä konsertti on turvallinen tila. Kunnioita toisten fyysisiä ja muita rajoja. Emme suvaitse seksististä, homo/transfobista, rasistista käytöstä emmekä toimintaa tai kielenkäyttöä, joka pitää yllä etuoikeuksia ja muita sorron muotoja.

Tapahtuma Facebookissa.

A-ryhmä & Helsingin Anarkistinen Musta Risti